Saltar apartados

Preguntes freqüents

¿Poden publicar-se les qualificacions dels exàmens de l’alumnat?

La publicació de les notes de qualificació a través de l’Intranet de la Universitat (UACloud) constitueix un tractament de dades de caràcter personal de l’alumnat d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades i per la Llei Orgànica 4/2007 d’Universitats. En definitiva, podran publicar-se les qualificacions de l’alumnat en proves d’avaluació a través de l’UACloud, i caldrà garantir l’accés únicament a les persones interessades.

Pel que fa a les dades que cal publicar, hauran de limitar-se al nom i els cognoms de l’alumnat i la qualificació obtinguda. Únicament en el cas de coincidència del nom i cognoms, es publicaran quatre xifres aleatòries del document nacional d’identitat, passaport, nombre d’identitat d’estranger o document equivalent, seguint els criteris de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en el document «Orientació per a l’aplicació provisional de la disposició addicional setena de la LOPDGDD».

 

 

Delegada de Protecció de Dades


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464