Saltar apartados

Presentació

 

 

 

 

 

 

 

 

La Delegada de Protecció de Dades s'encarrega fonamentalment de supervisar l'observança interna del Reglament General de   Protecció de Dades en la Universitat d'Alacant. Participa de forma adequada en totes les qüestions relatives a la protecció de dades i no està subjecta a instrucció en l'acompliment de les seues funcions. Actua amb independència, queda obligada a mantenir el secret o la confidencialitat en les seues actuacions i rendeix comptes directament a l'alta adreça.

Informa i assessora a els qui participen i s'ocupen de les operacions de tractament. Realitza suggeriment, qüestions, propostes i recomanacions al responsable o encarregat del tractament de les dades personals en la Universitat d'Alacant.

La Delegada de Protecció de Dades té el deure cooperar amb l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com intervenir en cas de reclamació davant l'autoritat de control. A més, els interessats podran posar-se en contacte amb la Delegada de Protecció de Dades en relació amb les qüestions relatives al tractament de les seues dades personals i a l'exercici dels seus drets.

Mª. Teresa Cantó López
Delegada de Protecció de Dades de la Universitat d'Alacant 

 

Delegada de Protecció de Dades


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464